BestMusic.ro » Toni Braxton » Toni Braxton, victima unei impostoare

Toni Braxton, victima unei impostoare


Cantareata Toni Braxton a fost victima unei impostoare, care `a imitat-o la un concert`. Niste organizatorii din Suriname, America de Sud, au anuntat un concert cu Toni Braxton, iar fanii vedetei s-au grabit sa-si cumpere bilete.

Doar ca, surpriza, la spectacol nu a venit Toni, ci o femeie, pe nume Trina Johnson, care a imitat-o pe vedeta.

Revoltati ca au fost pacaliti, fanii au inceput sa arunce cu sticle spre scena si sa ceara socoteala organizatorilor, mai ales ca au platit intre 20 si 55 de dolari pentru un bilet.

La randul ei, Toni Braxton si-a manifestat surprinderea si si-a cerut scuze celor care au venit la presupusul ei concert. Ea a marturisit ca, impreuna cu avocatii ei ii, va da in judecata pe organizatori.

`Mii de scuze tuturor pentru neprezentare. Incercam sa aflam ce s-a intamplat exact si cum au stat lucrurile`.

Trina Johnson a declarat ca nu are de ce sa se disculpe, caci nu a facut nimic rau si nu intelege nemultumirea publicului. Ea a daugat ca in contractul pe care l-a semnat, era specificat ca va fi vorba de un `act de imitare`.

Organizatorul Angel Ventura, de la firma Events 4 Suriname nu a fost de gasit. Ba mai mult, a disparut fara sa plateasca personalul care s-a ocupat de show. Autoritatile au inceput o ancheta.

Bestmusic


Mai multe stiri despre: Toni Braxton  fani suparati  frauda  impostoare 
Publicat pe 06 Martie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram