BestMusic.ro » Tony Poptamas (Tony Tomas) » Tony Tomas canta in deschiderea concertului Smokie

Tony Tomas canta in deschiderea concertului Smokie


Tony Tomas, artistul care a castigat premiul pentru Creatie la cea de-a 39-a editie a Festivalului de la Mamaia cu piesa Spune-mi si mie, va canta in deschiderea legendarei trupe Smokie pe 20 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu orele 20:00.

Tony a lansat videoclipul piesei Spune-mi si mie (regizat de Edy Schneider) in cadrul unui concert extraordinar, eveniment gazduit de Hard Rock Cafe.

Videoclipul este rezultatul premiului pentru Creatie, iar piesa a fost compusa de artist, impreuna cu Liliana Levintza, si a fost orchestrata de trupa Cross.

Tony Tomas a ocupat locul I pe site-ul Radio Romania Actualitati, cu piesa Tortura din mine ce este prezenta pe albumul Secrete Publice ce a fost lansat prin intermediul A&A Records/ Warner Music Licensee.

Albumul ofera cateva zeci de minute de muzica pop-rock, cu un sound inedit, marcat de inconfundabila vocea a lui Tony Tomas.
Mai multe stiri despre: Smokie  Tony Tomas  concerte decembrie 
Publicat pe 30 Noiembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram