BestMusic.ro » Tony Poptamas (Tony Tomas) » Tony Tomas la Mamaia 2009

Tony Tomas la Mamaia 2009


Tony Tomas va participa la Festivalul National de Muzica Usoara, la sectiunea Creatie cu piesa Spune-mi si mie si va canta vineri, 21 august spre deliciul fanilor.

Piesa este ochestrata de trupa Cross, compozitor este Tony Tomas, iar versurile au fost scrise de Tony impreuna cu Liliana Levintza, managerul artistului. Tony va intra al doilea in concurs 2, iar piesa sa va
concura cu alte 22 de piese.

Ajuns la a 39-a editie, Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia se desfasoara anul acesta in perioada 20-23 august, la Teatrul de Vara Soveja. Festivalul cuprinde doua sectiuni de concurs (Interpretare si Creatie) si va fi transmis de TVR1 si TVR International, in fiecare seara, la orele 21:10 si 23:00.

Trofeul Mamaia 2009 va fi decernat de Consiliul Judetean Constanta unuia dintre castigatorii locului I la sectiunile Interpretare si Creatie.

Tony Tomas a ocupat locul I pe site-ul Radio Romania Actualitati, cu piesa Tortura din mine, el primind din partea fanilor nu mai putin de 10570 de voturi, melodia fiind astfel desemnata piesa lunii iunie, iar in luna mai artistul s-a aflat pe primul loc in topul realizat de Titus Andrei cu piesa La tine.

Ambele cantece sunt prezente pe cel mai nou material discografic, Secrete Publice ce a fost lansat pe 26 mai. Albumul ofera cateva zeci de minute de muzica pop-rock, cu un sound inedit, marcat de inconfundabila vocea a lui Tony Tomas.

A&A Records
Mai multe stiri despre: Mamaia 2009  Tony Tomas 
Publicat pe 21 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram