BestMusic.ro » Tony Poptamas (Tony Tomas) » Tony Tomas lucreaza la un nou album

Tony Tomas lucreaza la un nou album


Tony Tomas se pregateste penru lansarea primului sau album in Romania sub marca A&A Records/ Warner Music Licensee.

`Am fost extraordinar de incantat sa gasesc o casa de discuri care sa imi ofere asa o libertate de expresie. Ma bucur foarte mult ca sunt un artist care va fi vandut in Romania alaturi de marii artisti ai casei A&A Records/Warner Music. Sper ca inceputul acestei colaborari sa fie de bun augur`, a declarat artistul referitor la aceasta colaborare.

Tony Tomas, pe numele sau adevarat Sorin Anton Poptamas, cunoscut de asemenea ca Tony M in Norvegia, a obtinut in anul 2006 locul 4 la finala Eurovision din Romania impreuna cu trupa Desperado, iar la concertul lui Bryan Adams din Haugesund, Norvegia, a cantat in deschiderea pentru VIP-uri.

Un an mai tarziu, in luna aprilie 2008, Tony Poptamas se claseaza pe prima pozitie in Top Pop-Rock la Radio Romania Actualitati cu melodia `Steaua Mea` si pe locul 5 in Top 30 cu melodia `Ai sa stii interpretata` impreuna cu Alexandra Ungureanu.

Pe 10 august 2008, Tony si Desperado s-au clasat pe locul 1 in Finala selectiei nationale pentru a reprezenta Romania in Concursul International `Cerbul de Aur`, interpretand piesele `Ai sa stii` feat. Alexandra Ungureanu si `The Universe`, piesa de pe albumul Cross The Line.

In septembrie 2008 a castigat la Brasov `Cerbul de Bronz` (locul III).

Anul 2009 ii aduce lui Tony Tomas trei nominalizari in cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, care a avut loc la data de 15 martie : `Cea mai buna piesa pop` (Ai sa stii), `Cel mai bun interpret`, `Cea mai difuzata piesa a anului 2008` (Ai sa stii), ultima nominalizare concretizandu-se intr-un premiu.

Sursa: ImiPlaceMie

Esti fan Tony Tomas? Inscrie-te in FanClub!
Mai multe stiri despre: Tony Tomas  album A and A Records 
Publicat pe 09 Aprilie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram