BestMusic.ro » Tranda » Tranda - Fara Griji (single nou)

Tranda - Fara Griji (single nou)

Tranda - Fara Griji (single nou)

Okapi Sound prezinta noul single semnat Tranda, "Fara Griji”, acesta fiind lansat pe contul oficial de YouTube Okapi Sound si pe pagina de Facebook anuntand EP-ul "CONSTANGELES – Volumul I”.

"Fara griji” este primul single extras de pe "CONSTANGELES – Volumul I”, piesa fiind una "care celebreaza vremurile bune”, dupa cum spune Tranda. Instrumentalul a fost realizat de Tranda in colaborare cu Grasu XXL si Protone, iar mixajul si masterizarea de Bunicu’ Magic.

Dupa albumul "Evolutia”, lansat in luna octombrie a anului trecut, si patru single-uri care au beneficiat de videoclip, Tranda anunta un nou material, care urmeaza sa fie disponibil in luna septembrie. EP-ul "CONSTANGELES – Volumul I” va contine sase track-uri si colaborari cu Grasu XXL, NANE, Criss Blaziny si Deliric, productiile fiind realizate de Tranda, cu exceptia unui singur instrumental semnat Dallas, pentru EP lucrand si Grasu XXL si Protone.

"In general merg pe principiul ca oriunde voi ajunge, nu trebuie sa uit de unde plec. Muzical vorbind, dupa albumul "Evolutia”, EP-ul "CONSTANGELES – Volumul I” mi s-a parut miscarea fireasca atat ca sound, cat si ca interactiune cu artistii colaboratori. O sa fie un proiect interesant.”, declara Tranda cu privire la materialul care va fi lansat peste doua luni.

Printre piesele prezente pe "CONSTANGELES – Volumul I” se afla si "Plaja 13”, o alta versiune a colaborarii lui Tranda cu Criss Blaziny din 2007.

Tranda - Fara Griji (audio)

[%nou%%2212394%%]
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica iulie 2013 
Publicat pe 19 Iulie 2013 de BestMusic.ro