BestMusic.ro » Tranda » Tranda lanseaza clipul "La lume din nou" (teaser + poze)

Tranda lanseaza clipul "La lume din nou" (teaser + poze)


In cursul saptamanii trecute Tranda a realizat filmarile celui mai nou videoclip al sau, pentru piesa "La lume din nou”. Cateva poze si teaserul sunt disponibile mai jos. Rezultatul final il puteti vedea miercuri, 21 noiembrie, de la ora 22.00 pe Music Channel si pe facebook-ul artistului.

Materialul a fost realizat de TrandaFilm, in regia lui Ionut Trandafir, iar filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile.

Piesa "La lume din nou” este o colaborare cu Spike si MefX si promoveaza cel mai recent album al lui Tranda, "Evolutia”. Acesta a fost lansat oficial pe 1 octombrie si este disponibil in format digital pe iTunes si in format fizic in Okapi Sound Store. Toate piesele de pe album pot fi ascultate pe Bestmusic.ro aici.

Albumul este promovat si prin intermediul unui turneu national, primul concert avand loc pe 22 noiembrie in Brasov. Urmatoarele orase vizitate de catre artist sunt Iasi (28 noiembrie – Dublin Pub), Timisoara (14 decembrie – Daos), Alba Iulia (15 decembrie – Habitat) si Constanta (21 decembrie – Goblin). Mai multe detalii despre turneu pot fi gasite pe site-ul Okapi Sound.

Ai ascultat albumul "Evolutia"? Ti se pare "La lume din nou” o alegere buna pentru single?

Tranda - La lume din nou (teaser video)

Mai multe stiri despre: poze filmari  videoclipuri 2012 
Publicat pe 20 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram