BestMusic.ro » Trooper » Categoria Golden Card este sold out! Incepand de astazi se mai pot achizitiona doar bilete la pretul de 100 de lei  

Categoria Golden Card este sold out! Incepand de astazi se mai pot achizitiona doar bilete la pretul de 100 de lei  

Categoria Golden Card este sold out! Incepand de astazi se mai pot achizitiona doar bilete la pretul de 100 de lei
 

Interesul crescut fata de noua productie Trooper a facut ca biletele Golden Card sa fie epuizate cu cinci luni inaintea show-ului. In data de 23 octombrie, Trooper aduc in fata fanilor un spectacol mult asteptat – "Trooper Unplugged; Pentru tot ce-a fost”. Evenimentul este unul restrans, fiind scoase la vanzare doar 180 de bilete. Ineditul show va avea loc la teatrul Excelsior din Bucuresti.

Trooper s-au prezentat pentru prima oara in varianta unplugged in 2004. Succesul a fost categoric si a facut ca publicul sa ceara in repetate randuri reluarea conceptului.

Pentru concertul din 23 octombrie, Trooper le-au pregatit fanilor un eveniment extrem de personal, cu piese din intreaga discografie si momente surpriza.

Coiotu’ a declarat: "Am asteptat ani de zile sa punem din nou in scena un concert unplugged. Mereu aparea ceva care sa ne stea in cale. De ani de zile oamenii ma intreaba cand avem de gand sa facem un nou acustic. Iata ca acum minunea se intampla. O sa fie un eveniment foarte intim. Sunt 180 de bilete scoase la vanzare pentru 180 de oameni care vor sa imparta acest moment unic cu Trooper. O sa fie multa bucurie, insa vom fi si nostalgici, plini de amintiri… Cine a mai venit pana acum la un unplugged Trooper stie despre ce vorbesc eu aici. Am ales piese din intreaga discografie; traversam toate cele sapte albume. O sa auziti cateva piese cantate foarte rar, dar nu au cum sa lipseasca nici cele consacrate.”

In cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat sapte albume de studio, au cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni in peste 500 de concerte si au urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Yngwie Malmsteen etc.

Bilete:

Red Ticket – 100 de lei (intrare generala, un tricou si 3 CD-uri din discografia Trooper).

Biletele se gasesc exclusiv pe Iabilet.ro si in reteaua Iabilet.
Mai multe stiri despre: concert unplugged  bilete sold out  concerte 2015 
Publicat pe 23 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram