BestMusic.ro » Trooper »  Incepe Slowride Transalpina Fest – trei zile de festival, parada moto si concerte rock

 Incepe Slowride Transalpina Fest – trei zile de festival, parada moto si concerte rock

 Incepe Slowride Transalpina Fest – trei zile de festival, parada moto si concerte rock

Mii de motociclisti si iubitori ai muzicii rock sunt asteptati, la finalul acestei saptamani, la Baia de Fier, judetul Gorj, pentru a participa la Slowride Transalpina Fest.

Timp de trei zile, intre 14 si 16 iulie, Transalpina va rasuna de motoare si concerte rock. Pe scena amplasata in fata Pesterii Muierilor vor concerta cele mai iubite trupe ale rock-ului romanesc: Trooper, Altar, Bucovina, ZOB, Alex and The Fat Penguins si multi altii.

Pe participanti ii asteapta o zona de campare cu toate facilitatile incluse, food & bar, concursuri moto cu premii, activitati in aer liber, o zona dedicata copiilor si expozitii de accesorii si produse moto cu vanzare.

"Vom avea si momente inedite in cadrul festivalului. Sambata, avem pogramata parda moto, la care sunt asteptati cateva sute de motociclisti. Impreuna vom forma, in parada, cel mai mare tricolor din motociclete. Un alt moment inedit va fi Etapa Nationala de Strongman & Power Lifting. Cei mai buni sportivi la nivel mondial, cu o medie de inaltime de 192 cm si de greutate de 135 kg, se vor intrece in 6 probe de forta, indemanare si rezistenta. Se vor lupta cu bolovani si busteni grei de sute de kilograme, vor ridica bare uriase de metal si vor pune in miscare, prin forta proprie, un tir”, a declarat Bogdan Mitu, presedintele SlowRiders RC.

Programul evenimentului:

Vineri, 14 iunie

Ora 12.00 - Deschiderea oficiala a festivalului.

Ora 19.00 - Concerte live:

- SIMBOLIC

- SCARLET AURA

- ALEX&THE FAT PEANGUINS

- TROOPER

Ora 00.30 - Recital folk Tica Lumanare la foc de tabara

Sambata, 15 iulie

Ora 12.30 - Pregatirea pentru parada si formarea celui mai mare tricolor din motociclete.

Ora 13.00 - Parada moto pe traseul

Ora 15.00 - Etapa Nationala de Strongman & Power Lifting

Ora 16.00 - Concursuri cu premii prezentate de Cristian Hrubaru

Ora 19.00 - Concerte live:

- ALIAS

- ZOB

- ALTAR

- BUCOVINA

Ora 01.00 - Concert folk la foc de tabara.

Duminica, 16 iulie

Ora 10.00 - Mic dejun si cafeaua intre prieteni

Ora 14.00 - SLOWRIDE - back home

Slowride Transalpina Fest este organizat de SlowRiders RC, in parteneriat cu Primaria Baia de Fier, Prefectura Gorj, Consiliul Judetean Gorj si Asociatia Concesionarilor Cornesul Mare – Ranca – Gorj.

Evenimentul va fi gazduit de Cristian Hrubaru, iar partenerul media al festivalului este Rock FM.

Toate detaliile despre Slowride Transalpina Fest pot fi gasite pe www.slowridetransalpinafest.ro si pe Pagina de Facebook a evenimentului.

Prima editie a Slowride Transalpina Fest are loc cu sustinerea partenerilor: Tuborg, Doncafe, REPSOL, BMW - Grup West Premium Oradea, Casa de Vinuri Cotnari, Vulcanet, Rockstar, Jagermeister, Granini, Team Guard, OTI, SpeedFire Protection, Serviciul Public Judetean Salvamont Gorj si SeeDigital Set&Post.

Biletele pentru Slowride Transalpina Fest pot fi cumparate online de pe Iabilet.ro si din magazinele partenere Iabilet.ro, precum si de la intrarea in zona de desfasurare a festivalului.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2017 
Publicat pe 13 Iulie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu