BestMusic.ro » Tudor Turcu » Tudor Turcu despre castigarea X Factor "A fost o razbunare din partea rockerilor" | INTERVIU VIDEO

Tudor Turcu despre castigarea X Factor "A fost o razbunare din partea rockerilor" | INTERVIU VIDEO


Zilele trecute am stat de vorba cu Tudor Turcu, rockerul care a dat-o in death metal la X Factor si care a si reusit sa plece acasa cu 200,000 de euro. Am vorbit despre scoala de arte pe care a promis inca din finala ca o va deschide, despre compromisuri (pe care, da, stie ca le va face la inceput de cariera), dar si despre background-ul sau muzical, ce nu se rezuma la rock.

Avand in vedere ca este singurul dintre cei patru castigatori ai talent-show-urilor romanesti actuale care a reusit sa se remarce, ba chiar sa si castige cu muzica rock, Tudor crede ca mentalitatea romanilor incepe sa se schimbe, dar si ca "a fost o razbunare din partea rockerilor". Cu toate astea, e convins ca va trebui sa fie un pic maleabil in ceea ce priveste stilul cu care se va lansa si sa accepte compromisuri.

"Compromis probabil ca va exista in stilul pe care-l voi promova, nu am cum sa merg 100% underground. Inceputul probabil va fi o combinatie de comercial cu underground, dar insesizabil, iar plaja pe care vreau sa o cuprind e mai larga" spune Tudor Turcu despre strategia de a intra pe piata muzicala dupa castigarea concursului. "O sa bine...iar daca nu va fi bine, va fi foarte bine, pentru ca oricum o s-o fac" a adugat plin de optimism si siguranta.

Daca faptul ca va face compromisuri e clar pentru castigatorul X Factor, ramane sa aflati din interviu pana unde e dispus sa mearga cu ele.

Interviu Tudor Turcu (castigator X Factor)
Mai multe stiri despre: interviuri  castigator x factor 
Publicat pe 23 Ianuarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram