BestMusic.ro » Tudor Turcu » Tudor Turcu (X Factor): "Imi doresc sa deschid mintea oamenilor" (video)

Tudor Turcu (X Factor): "Imi doresc sa deschid mintea oamenilor" (video)


Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor Romania, a fost invitat luni, 14 ianuarie, la Observator, unde a vorbit despre cum i-a schimbat concursul viata, ce planuri are cu cei 200,000 de euro castigati, dar si despre primul single, ce va fi o balada.

"E foarte frumos sa te recunoasca lumea pe strada, sa iti ofere zambete de trei ori mai puternice decat inainte" a spus Tudor Turcu.

Despre ce va face cu banii, Tudor a spus: "Voi incerca sa fac acesta scoala de arte de care am vorbit cu saptamani in urma si imi voi face traiul mult mai bun. Imi voi ajuta mama si familia si apoi nu am decat sa muncesc mult si sa am concerte".

Primul single al castigatorului va fi o balada, cel mai probabil, si spera sa lanseze un EP in vara, pe care si-ar dori sa includa si o colaborare cu antrenorul Cheloo sau cu trupa sa, Parazitii.

Pentru 2013, Tudor Turcu isi doreste sa prinda la public cu muzica rock, sa deschida mintea oamenilor, pe care ii sfatuieste sa nu se sperie de muzica rock.

In weekend, acesta a sustinut primul concert de dupa castigarea show-ului, alaturi de Ioana Anuta si Natalia Selegean. Si Dragos Udila, colegul sau din echipa lui Cheloo.

Interviu Tudor Turcu @ Observator (video)
Mai multe stiri despre: castigator x factor 
Publicat pe 15 Ianuarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram