BestMusic.ro » TWO » Two si Lora – in acelasi top cu Avicii si David Guetta  

Two si Lora – in acelasi top cu Avicii si David Guetta  


Piesa "C'est la vie", semnata TWO feat. Lora, ce a fost lansata la finalul anului trecut, a intrat intr-un timp foarte scurt in topuri muzicale internationale!

"C'est la vie" se bucura de succes in Asia, acolo unde a devenit unul dintre hiturile momentului. La doar doua saptamani de la lansare, piesa a intrat in dance chart-ul Channel V Asia, ocupand pozitia cu no. 5. In acelasi top se mai afla si artisti precum Avicii cu piesa "The Night”, David Guetta feat. Sam Martin cu "Dangerous” sau Pitbull & Ne-yo cu piesa "Time of Our Lives”.

In plus, "Cest la vie" a intrat in playlist-ul mai multor posturi de radio asiatice, iar videoclipul este difuzat de MTV Asia.

Single-ul trupei TWO feat. Lora reprezinta o continuare a hit-ului "My Passion", lansat de fosta trupa Akcent in anul 2011, pe al carui refren a cantat atunci tot Lora.

Videoclipul piesei "C'est la vie", in regia lui Anthony Icuagu, este unul de stare, fiind filmat prin mai multe locatii din capitala. Alaturi de baieii de la TWO si Lora, in clip mai apar Pitt Leffer, dar si Dorian Oswin de la Mango Records.

Noul single "C'est la vie" a fost compus de trupa TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei), impreuna cu Dorian Oswin, in studioul Mango Records.

Piesa "C'est la vie" este o coproductie Mango Records si MediaPro Music.
Mai multe stiri despre: recorduri  topuri muzicale 
Publicat pe 10 Februarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram