BestMusic.ro » TWO » Two, noul proiect Mihai si Sorin (ex. Akcent), lanseaza Spre Soare (videoclip nou)

Two, noul proiect Mihai si Sorin (ex. Akcent), lanseaza Spre Soare (videoclip nou)


Dupa cum va anuntam saptamanile trecute, Mihai Gruia si Sorin Brotnei revin cu proiectul TWO, alaturi de Mango Records, dupa despartirea de Akcent. Primul lor single se numeste "Spre Soare" si vine cu un videoclip filmat la repetitii, in concerte si in studio, ce vor sa arate publicului trecerea de la cei 14 ani de Akcent, spre noul nume.

In videoclip apar Dorian Oswin (producator si compozitor al casei de discuri Mango Records), Piticu' ( artist Mango Records ) Lora si Bianca Ionita (vocea feminina de pe refren, care urmeaza sa lanseze in curand primul sau single – Zboara produs tot de Mango Records ).

Sorin si Mihai s-au implicat in mod direct atat in compozitie, cat si in productie lasandu-si astfel amprenta personala in ceea ce priveste viziunea lor despre muzica, cei doi avand deja compuse inca 8 peise care se vor regasi pe primul album al formatiei ce se va lansa in aceasta vara.

TWO - Spre Soare (videoclip)
Mai multe stiri despre: muzica 2014  singleuri 2014  muzica februarie 2014 
Publicat pe 25 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram