BestMusic.ro » U2 » Bono va incasa 17 milioane de dolari din asigurarea medicala

Bono va incasa 17 milioane de dolari din asigurarea medicala


Solistul trupei U2, Bono, va inca un cec in valoare de 17 milioane de dolari din partea companiei la care si-a facut asigurarea medicala, scrie gigwise.com.

In luna mai, Bono a suferit o operatie chirurgicala la spate, dupa ce s-a ranit in timpul repetitiilor.

Pe parcursul perioadei de recuperare, grupul U2 a fost nevoit sa-si anuleze aparitia la Glastonbury si sa-si amane concertele programate in aceasta vara.

Banii pe care Bono ii va incasa din asigurarea medicala nu acopera pierderile de 150 de milioane de dolari inregistrate din cauza anularii spectacolelor.

Bono si trupa au asigurare, dar costurile si cheltuilile generale, precum si lipsa castigurilor din bilete, ii costa o suta de milioane de lire pana la recuperarea lui Bono, a declarat un apropiat al trupei.

In alta ordine de idei, trupa U2 a avut cele mai mari incasari in perioada iunie 2009 - iunie 2010, dupa ce a vandut 1,3 milioane de bilete la ultimul turneu mondial, ceea ce a ridicat veniturile muzicienilor la 130 de milioane de dolari, potrivit unui top publicat de revista Forbes.
Mai multe stiri despre: bani  bono u2  asigurare medicala 
Publicat pe 26 Iulie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram