BestMusic.ro » U2 » U2 a cantat impreuna cu Jimmy Fallon si The Roots (video) 

U2 a cantat impreuna cu Jimmy Fallon si The Roots (video) 


Cu cateva ore inainte ca U2 sa urce pe scena pentru a treia seara la Madison Square Garden, producatorul trupei, Steve Lillywhite a trimis fanilor prin intermediul unei retele de socializare un mesaj: "A fost la soundcheck-ul trupei astazi si tot ce pot sa spun este ca toti cei care vor veni in seara asta vor avea parte de o surpriza foarte placuta!"

Imediat au aparut zvonuri conform carora Bruce Springsteen ar putea sa urce cu U2 pe scena la un moment dat, totul era posibil.Prima surpriza a fost Jimmy Fallon care a urcat pe scena cu un semn pe care scria "cantaret cu un deget rupt".

Dupa ce toata lumea l-a recunoscut, Jimmy Fallon a spus: "Sunt un mare al irlandezilor care cad si se ranesc." Impreuna cu Jimmy Fallon, U2 au cantat "Desire", dar dupa aceasta piesa, fanii au avut parte de o alta surpriza. Fallon i-a invitat pe scena pe cei de la The Roots pentru a canta impreuna "Angel Of Harlem".
Mai multe stiri despre: colaborari  duete  colaborari muzicale 
Publicat pe 24 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram