BestMusic.ro » U2 » U2 rateaza Glastonbury - Bono are pauza minim 8 saptamani

U2 rateaza Glastonbury - Bono are pauza minim 8 saptamani


U2 sunt nevoiti sa renunte la concertul din cadrul Festivalului Glastonbury, ca urmare a accidentarii lui Bono.

"Am fi vrut foarte mult sa cantam acolo si sa facem ceva special. Chiar am scris o piesa special pentru Festival” – a spus Bono, in vreme ce reprezentantii festivalului au replicat:

"S-a vazut din discutia noastra cu Bono ca U2 sunt foarte dezamagiti ca nu pot canta la Glastonbury. Nu stim cine ii va inlocui pe Pyramid Stage vineri, stim doar ca ii dorim insanatosire grabnica lui Bono.”

Formatia ar fi trebuit sa cante vara aceasta si in Statele Unite. Cele doua concerte din America au fost amanate pentru anul 2011.

"Intelegem dezamagirea fanilor, dar in primul rand conteaza ca Bono sa se refaca in totalitate” a declarat producatorul turneului U2 360 Degrees Tour.

Saptamana trecuta Bono fuseste internat intr-un spital din Munchen dupa ce s-a accidentat la spate in timpul pregatirilor pentru turneul formatiei sale.

Site-ul oficial U2 informeaza ca Bono a fost operat de urgenta vineri; artistul a parasit astazi spitalul Ludwig Maximilians, dar medicii i-au recomanat o perioada de recuperare de cel putin opt saptamani.
Mai multe stiri despre: operatie  Bono  concerte u2 
Publicat pe 25 Mai 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram