BestMusic.ro » Uriah Heep » Ne mai despart cateva zile pana la concertul Uriah Heep  

Ne mai despart cateva zile pana la concertul Uriah Heep  


Uriah Heep revine in Romania, de aceasta data pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru un show mult mai intim fata de concertele cu care trupa britanica ne-a obisnuit.

Una dintre categorii este deja sold-out, cea cu loc la masa, iar dupa cum evolueaza lucrurile, in cazul in care vreti sa vedeti legendele rock-ului britanic la Hard Rock Cafe, va trebui sa va grabiti sa prindeti ultimele bilete disponibile.

Repertoriul Uriah Heep ne va purta prin intreaga discografie a formatiei, discografie care se intinde pe aproape jumatate de secol de activitate.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatorul pret:

- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 79 de lei
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte 2017 
Publicat pe 08 Noiembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram