BestMusic.ro » Vacanta Muzicala » Radu Pietreanu si Mihai Napu lanseaza primul proiect de Stand Up Folk & Parody

Radu Pietreanu si Mihai Napu lanseaza primul proiect de Stand Up Folk & Parody

Radu Pietreanu si Mihai Napu lanseaza primul proiect de Stand Up Folk & Parody

Dupa 27 de ani de umor, Radu Pietreanu de la Vacanta Mare impreuna cu binecunoscutul artist Mihai Napu lanseaza pe 17 noiembrie la club Joy Pub din Bucuresti, primul lor album muzical intitulat ”Intre Inger Si Drac”.

Bazandu-se pe experienta de pana acum, cei doi mari artisti pun bazele unui nou stil muzical, stilul VaMuZ, care abordeaza conceptul de Stand Up Folk&Parody. Primul lor disc este editat de casa de discuri RBA Records si contine de la muzica folk autentica pana la cele mai spumoase parodii originale.

Albumul include zece piese cu diverse tematici: de dragoste - ”Oare”, ”Sa-mi Fii Mireasa”, ”Am Gresit”, de atitudine - ”Fereastra Spre Lume”, sociale - ”Copil Singur”, ”Gina Virgina”, ”Intre Inger Si Drac”, filozofii despre viata si moarte - ”Dansand Cu Moartea”, ”Paharul”, ”Mult As Vrea”. "Dar, oricat de triste sau serioase ar fi piesele noastre, din fiecare razbate o unda de umor. Asa e felul romanului, sa faca mereu haz de necaz...”afirma muzicianul Mihai Napu.

Si pentru ca multi dintre noi il stim pe Radu Pietreanu doar ca umorist pentru Vacanta Mare, acesta ne dezvaluie ca: "Prima mea dragoste, inainte de umor, a fost muzica. Am cochetat cu folk-ul si cu nuntile inca de pe la 16 ani si nu am renuntat la muzica nici in cei 22 de ani de umor. Daca observati, fiecare spectacol Vacanta Mare avea 5-6 parodii muzicale.”

Nici artistul Mihai Napu nu face nota discordanta in peisajul umoristic: " Eu sunt o fire vesela, ma amuz din orice. Imi place sa rad mereu. Dar cel mai mult imi place sa-i fac pe altii sa rada. Si acum, alaturi de Radu, am ocazia sa vad la spectacole atatia oameni care rad, se bucura, transferandu-mi astfel energia pozitiva de care am nevoie.”

La evenimentul de lansare al albumui "Intre inger si drac” sunt asteptati atat folkisti cat si ”civili”. "Distractie garantata. Si surprize. Si cadouri. Si piscoturi”, promite Mihai Napu, membrul trupei Vacanta Muzicala.

Vacanta Muzicala - Inger si Drac

Mai multe stiri despre: lansari albume  albume 2011  lansari 2011 
Publicat pe 15 Noiembrie 2011 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu