BestMusic.ro » Vama Veche » Nu ne mai trageti pe dreapta

Vama Veche - Nu ne mai trageti pe dreapta

Loading the player ...
Piesa Vama Veche Nu ne mai trageti pe dreapta face parte de pe albumul Nu ne mai trageti pe dreapta , lansat in anul 2000 la casa de discuri unknown label .

Versuri Vama Veche - Nu ne mai trageti pe dreapta


-Plutonier major Capsuna, va rog sa-mi aratati si mie documentele dumneavoastra -Am baut, e-adevarat Se-ntampla oricui, dar domnu'politist eu nu sunt beat... o vodca mica am luat... - Tine fiola, sufla-n ea! Stai, nu te dezechilibra!... Lasa-mi domne' sapca! Nu mai bea, te rog eu nu mai bea... - Am baut, e-adevarat, se-ntampla oricui, dar domnu' politist eu nu sunt beat ... o vodca mica-am luat... Ref: -Domnu' politist, m-am turmentat, m-am turmentat! Stiu ca e pacat.. dar mi s-antamplat! Vreau sa am carnet si pe viitor, si pe viitor, asa ca va implor, va rog eu, va implor! Nu ne mai trageti pe dreapta!!! Nu ne mai trageti pe dreapta!!! Nu ne mai trageti pe dreapta!!!

-N-am nici acte, din pacate, la nevasta-mea sunt toate, actu' de ebrietate... e tot la ea... - Pot sa-ti fac proces verbal, pot sa-ti fac dosar penal, da's politist bestial! Da, sunt bestial!! - Pot sa-ti fac proces verbal, pot sa-ti fac dosar penal, da's politist bestial! Da, sunt bestial!! Ref: Te rog eu, nu mai fac, lasa-ma s-ajung in pat... Am spaga de dat! Am spaga de dat! - N-am nevoie ba de spaga! Spaga am luat o viata-ntreaga! Tine tu si spaga mea, du-i-o lu' nevasta-ta! N-am nevoie, ba de spaga! Spaga am luat o viata intreaga! Tine tu si spaga mea, du-i-o lu' nevasta-ta! Ref:

Comentarii

Poze cu Vama Veche

vezi toate pozele