BestMusic.ro » Vama Veche » Contestatiile trupelor Vama si 112 au fost respinse

Contestatiile trupelor Vama si 112 au fost respinse

Contestatiile trupelor Vama si 112 au fost respinse

Melodiile `Bed For Love` si `Ca la 16 ani` interpretate de trupele Vama , respectiv 112 nu au fost admise in seminfinalele Eurovision Romania nici dupa contestatii. Un juriu alcatuit din cinci persoane ale caror nume nu au fost facute publice a decis ca piesele nu sunt indeajuns de bune ca sa intre in competitie pentru Eurovision 2007 , ce se va desfasura la Helsinki (Finlanda).

Membrii celor doua trupe care au contestat alegerea juriului au primit in cursul zilei de sambata, un raspuns negativ din partea organizatorilor. Pentru ca o contestatie sa fie admisa, dintre cele cinci voturi care au fost acordate, piesa respectiva trebuia sa primeasca cel putin trei voturi pozitive. Trupa Vama a primit doar un singur vot pentru cantecul `Bed For Love`, iar formatia 112 nu a primit nici un vor pentru `Ca la 16 ani`.

Tudor Chirila nu este singurul artist cunoscut a carui piesa n-a fost admisa pentru semifinalele Eurovision Romania. Printre cei respinsi se mai numara solisti precum Ovidiu Comornic, Paula Seling, Aurelian Temisan, sau trupe ca 3 rei Sud Est si Fly Project.

Bestmusic
Publicat pe 22 Ianuarie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu