BestMusic.ro » Vama Veche » Primul concert al formatiei Vama - la Targu Mures

Primul concert al formatiei Vama - la Targu Mures

Primul concert al formatiei Vama - la Targu Mures

Primul concert al trupei Vama , desfasurat, vineri seara, la Targu Mures a adunat in jur de 1.000 de spectatori, care au cantat alaturi de Tudor Chirila piesele cunoscute ale `Vamii Vechi`.

Evenimentul a fost organizat la deschiderea unui magazin din Targu Mures. In deschiderea concertului trupei Vama a concertat formatia Vank.

Solistul Tudor Chirila a aparut pe scena alaturi de Eugen Caminschi, Raul Cusak si doi noi instrumentisti, cu care a cantat melodii de pe toate albumele scoase de Vama Veche in cei 10 ani de existenta.

Tinerii prezenti la concert au cantat si chiar dansat pe piese precum `Nu ne mai trageti pe dreapta`, `Nu am chef azi`, Vara asta`, `Epilog`, `Zmeul` sau `La radio`.

Tudor Chirila spune ca este indreptatit sa cante piesele si sa duca mai departe spiritul Vama Veche, insa ii e dor de timpurile cand totul era bine.
vama
`Mi-e dor de vremurile de la inceput, cand totul era frumos si bine. Acum avem doi instrumentisti noi, unul este de la formatia 13, la concertele carora eu merg. Pentru mine, ce facem acum nu e un inceput, ci o continuare`, a declarat Tudor Chirila, cu cateva minute inainte de a urca pe scena.

Despre fostii componenti ai trupei, Chirila a spus ca drumurile Vamii si ale lor sunt paralele, insa, intrebat daca s-ar mai putea reuni vreodata, a raspuns: `Never say never`.

In planurile de viitor ale formatiei Vama intra editarea unui nou album, cu muzica unui film la al carui scenariu lucreaza Chirila.
Tudor Chirila si Eugen Caminschi au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca isi vor continua activitatea muzicala intr-o noua trupa, pe care o vor numi Vama si la care au fost cooptati deja Raul Cusac si inca doi instrumentisti, nenominalizati pentru moment.

foto: tiberiu crisan

mediafax
Publicat pe 09 Septembrie 2006 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu