BestMusic.ro » Vama » Fotomodele

Vama - Fotomodele

Loading the player ...
Piesa Vama Fotomodele face parte de pe albumul Vama , lansat in anul 2008 la casa de discuri Cat Music .

Versuri Vama - Fotomodele


Numele meu este Ana, am 16 ani si sunt in clasa a zecea. Am 1m76 si 46 de kilograme. Nu am un scop precis in viata, dar stiu sigur doua lucruri: ca imi iubesc parintii si trebuie sa ajung in fiecare an la mare. Imi place muzica, literatura si as calatori toata viata.

Mi-ar placea sa fiu asistent social intr-o tara din Africa. Vreau sa devin fotomodel ca sa cunosc lumea, sa fiu cunoscuta si sa-mi fac multi prieteni in toata lumea, cu care sa ma distrez. Si mi-ar mai placea sa prezint un show despre animale. Deviza mea in viata este: cei din urma vor zambi cei dintai!

Sampanie,vise,limuzine,televiziuni si bani Orase mari, petreceri albe, hoteluri si lumini Sedinte foto-n paradis pe yahturi argintii - vei fi fotomodel Si inger coborat pe podium ai sa fii Dar nimeni nu-ti spune cate nopti vei plange in camera ta de hotel Prea tare dorita(ravnita) tot timpul vinata mereu haituita de ei... Doar ursul de plus care doarme cu tine va sti ca nu vrei sa mai stii Zambeste-mi sexy nu clipi mai sexy vreau sa fii, doar esti fotomodel!!! Esti proasta? Nu-ntelegi vreau stare nu dormi!!! Te rogi de ei s-opreasca jocul putin sa te-odihnesti... Tot universul vrea reviste nu poti sa te opresti...(doar esti fotomodel) Si nimeni nu stie ca pozele alea ascund un copil speriat Barbatii se aduna si vor sa vaneze le curge dorinta din ochi N-au timp sa priveasca copilul din tine femeia pe toti i-a orbit Cine e domnul asta care urla ca te vrea? De ce pe nas ai pudra si de ce-ai slabit asa? Ce lung e podiumul acum ce alba-i mintea ta... Sampania are gust de fier de ce pleci chiar acum? Doar este seara ta... In lift vrei s-ajungi ca sa-ncepi iar sa plangi si-n brate sa poti sa te strangi. Privirile oarbe iti mai musca din carne te dor inca pozele lor. Milioane de fete viseaza la tine la camera ta de hotel... Si nu le poti spune cate nopti vor plange in camera lor de hotel... - Am inteles ca parintii tai au vazut si au semnat contractul, acum tu trebuie sa completezi formularul asta, trei poze pentru baza de date le faci in camera de alaturi si gata...esti FOTOMODEL.

Comentarii

Poze cu Vama

vezi toate pozele