BestMusic.ro » Vama » Cine va fi singurul guest artist din cadrul celui mai complex show VAMA

Cine va fi singurul guest artist din cadrul celui mai complex show VAMA


Saptamana viitoare VAMA va lansa oficial cel de-al treilea material discografic, "Better".

Odata cu show-ul de lansare din 12 octombrie de la Sala Polivalenta, VAMA aduce in ochii publici o artista la debut care a adunat deja in propriul palmares o participare notabila la Vocea Romaniei, un proiect muzical online (Backyard Sessions) si doua piese in colaborare cu VAMA pe discul Better (Start a Fight si Cure K). LARISA - pe numele sau intreg Larisa Mihaes - este o solista vocala, compozitoare si actrita in varsta de doar 20 de ani. In prezent studiaza acta actorului la UNATC Bucuresti si face parte din noua generatie de tineri artisti a carei evolutie trebuie urmarita. LARISA va fi singura artista invitata de VAMA pe scena Salii Polivalente in cadrul celui mai important moment din cariera formatiei de pana acum.

"Ma bucur foarte tare ca am avut ocazia sa colaborez cu VAMA pe noul lor album. Piesele mi-au placut foarte mult inca de la prima ascultare, mai ales pentru ca suna complet diferit de muzica romaneasca actuala. VAMA isi dezvaluie, practic, o alta identitate muzicala acum, iar pentru un astfel de act e nevoie de curaj. Este o onoare sa fiu alaturi de baieti intr-un moment atat de important in cariera lor. Pe aceasta cale am avut ocazia sa fac parte dintr-un show de mari dimensiuni si am inteles cata munca si cate persoane sunt in spatele unui astfel de eveniment. Orice artist la debut ar avea foarte multe de invatat de la VAMA”, a declarat Larisa Mihaes.

Biletele pentru spectacolul VAMA de la Sala Polivalenta pot fi achizitionate online de pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, magazinele Flanco si reteaua iaBilet. Biletele au urmatoarele preturi: \"Pe teren\" - Ultras: 230 lei, Fans: 150 lei, Acces General: 85 lei / In Tribune\" - Cat A: 260 lei, Cat B: 195 lei, Cat C: 100 lei. Pentru fanii care-si doresc o experienta extra, VAMA a pregatit si un supliment Meet & Greet care include o intalnire informala cu VAMA inaintea concertului, tricou si cana VAMA, plus un poster cu autografele membrilor trupei. Numarul de suplimente este limitat, iar acestea sunt valabile doar cu bilet cumparat separat.
Mai multe stiri despre: concerte 2017 
Publicat pe 04 Octombrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram