BestMusic.ro » Vama » Concert Vama in Control: Ultimele trei zile de Earlybird

Concert Vama in Control: Ultimele trei zile de Earlybird

Concert Vama in Control: Ultimele trei zile de Earlybird

Joi, 8 martie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita in Club Control din Bucuresti sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA !

Va reamintim ca am intrat in ultimele 3 zile de Earlybird in care mai puteti gasi bilete la pretul special 75 de lei.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

- 85 lei in presale

- 100 lei la intrare

Un concert Vama este o experienta speciala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila si al trupei, traieste, vibreaza si iubeste!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe stiri despre: concerte 2018 
Publicat pe 05 Februarie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu