BestMusic.ro » Vama » Ligia Hojda canta alaturi de VAMA pe 16 septembrie la Hard Rock Cafe 

Ligia Hojda canta alaturi de VAMA pe 16 septembrie la Hard Rock Cafe 

Ligia Hojda canta alaturi de VAMA pe 16 septembrie la Hard Rock Cafe 

Ligia Hojda va sustine un mini recital acustic in deschiderea concertului Vama din data de 16 septembrie din Hard Rock Cafe ! Ligia Hojda a participat in 2014 la Vocea Romaniei in echipa lui Tudor Chirila si a ajuns in etapa semifinala a concursului, fiind considerata una dintre cele mai bune voci ale editiei.

Toamna a venit cu o "Epidemie de iubire" sau cu un chef nebun sa canti, cat poti de tare, "Perfect fara tine"? Miercuri, 16 septembrie, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe pentru o seara de hituri pop-rock, alaturi de trupa ta preferata - VAMA!

Un concert Vama este o experienta speciala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza si iubeste!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele pentru showul VAMA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

- 90 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

- 54 de lei, fara loc, in fata scenei.

In ziua concertului, in limita locurilor disponibile, biletele cu loc la masa vor costa 100 de lei, respectiv 60 de lei cu loc in picioare.

Pentru acest concert este disponibil si suplimentul Meet & Greet, ce ofera sansa unei intalniri cu artistul dupa concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumparat si are pretul de 50 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte hard rock cafe  invitati speciali  concerte 2015 
Publicat pe 14 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram