BestMusic.ro » Vama » Vama: poze de la concertul din Hard Rock Cafe

Vama: poze de la concertul din Hard Rock Cafe

Vama: poze de la concertul din Hard Rock Cafe

Trupa Vama a concertat joi, 29 noiembrie, in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Concertul a fost ultimul din seria evenimentelor 'Bestmusic cu' Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media Group. Galeriile foto cu trupa si publicul sunt disponibile accesand link-urile de mai jos.

Poze cu trupa de la concertul Vama in Hard Rock Cafe

Poze cu publicul de la concertul Vama in Hard Rock Cafe

Pe platforma de muzica Jack Daniel’s Studio No. 7 au concertat de-a lungul timpului numeroase trupe romanesti si straine. Chiar si in prezent Jack Daniel’s continua sa joace un rol important in ceea ce priveste cultura muzicala. Nu este deloc surprinzator sa gasesti o sticla Jack Daniel’s langa instrumente in aproape toate fotografiile trupelor rock. Muzica s-a schimbat de multe ori din vremea lui Jack si pana acum, dar un singur lucru va ramane mereu acelasi ... spiritul lui Mr. Jack.

Despre Jack Daniel`s

Inregistrat oficial de guvernul U.S. in 1866, Distileria Jack Daniel, proprietatea lui Lem Motlow, este cea mai veche distilerie inregistrata in Statele Unite i se gaseste i in Registrul National al Locurilor Istorice. Cu sediul in Lynchburg, Tennessee, Distileria Jack Daniel's este locul unde se produce bine-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey i Jack Daniel’s Country Cocktails.

Your friends at Jack Daniel’s remind you to drink responsibly.
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 30 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram