BestMusic.ro » Vama »  VAMA canta la Arenele Romane pe 29 iulie

 VAMA canta la Arenele Romane pe 29 iulie

 VAMA canta la Arenele Romane pe 29 iulie

Vama canta la Arenele Romane in aer liber pe 29 iulie de la ora 21:00. Primele 50 de bilete au preturi earlybird.

Mesajul lui Tudor Chirila pentru fani:

"Pandemia asta ne-a aratat cat de mult iubim sa fim pe scena. Am fost privati practic de ultimul "timp" al motorului numit muzica. Am functionat cu hacuri. Pentru ca finalitatea oricarui demers muzical e sa te urci pe scena in fata oamenilor si sa le canti cantecele tale. Valoarea schimbului de energie dintre artist si public e mult mai usor de apreciat dupa toata perioada asta in care am fost izolati. Ma rog, tot ce am scris pana acum s-ar putea sintetiza simplu: ne-a fost dor de voi, ne ard buzele sa cantam si uite ca am reusit sa programam primul nostru concert dupa izolare :) Asa ca, hai sa ne reunim. Avem toti nevoie de asta :)"

Accesul se face incepand cu ora 20:00 pe 5 culoare. Va rugam sa pastrati distanta in momentul accesului si normele sanitare in vigoare. Randurile de scaune sunt puse in locatie la distanta de 2 metri. Softul iabilet.ro indeamna obligatoriu fanii sa faca o comanda cu spatiu de 3 scaune stanga si 3 scaune dreapta cand plaseaza comanda. Poti cumpara minim 2 bilete si maxim 4. Va rugam sa veniti cu masca de protectie de acasa. Accesul fara masca de protectie este interzis. Se pun in vanzare doar 500 de bilete.

Biletele au urmatoarele preturi:

Earlbyird - primele 50 de bilete

- VIP - 149 lei

- Categoria A - 129 lei

- Categoria B - 109 lei

Presale

- VIP - 169 lei

- Categoria A - 149 lei

- Categoria B - 129 lei

La Acces

- VIP - 200 lei

- Categoria A - 170 lei

- Categoria B - 150 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare bilete de 4% + TVA.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic.
Publicat pe 08 Iulie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram