BestMusic.ro » Vama » Vama la Hard Rock Cafe: Categoria Acces General cu loc la masa este SOLD OUT   

Vama la Hard Rock Cafe: Categoria Acces General cu loc la masa este SOLD OUT   


Vama va concerta pe 13 septembrie de la 21:30 la Hard Rock Cafe. Nu vom avea mese in fata scenei, asa ca dansul este garantat!

Cu aproximativ o saptamana inainte de acest show, bilete la categoria Acces Genral cu loc la masa au fost epuizate. In acest moment mai sunt disponibile doar bilete Fara Loc, in fata scenei pe ringul de dans, la pretul de 59 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (interval orar 18:00 - 22:00) Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte hard rock cafe  concerte 2017 
Publicat pe 05 Septembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram