BestMusic.ro » Vunk » Doi Somnambuli

Vunk - Doi Somnambuli

Loading the player ...

Astazi, 10 aprilie, Vunk lanseaza Doi Somnambuli cea mai recenta piesa a lor, inspirata de o intamplare personala a liderului trupei Cornel Ilie. Cum versurile cantecului spun "e 10 fara un sfert, mai am timp sa te iert", videoclipul vede lumina zilei chiar la ora 9.45.

vunk doi somnambuli

"Desi piesa nu se afla pe albumul "Nu scapa nimeni(fara emotii)", aparut in noiembrie, am ales sa o lansam pentru ca este inspirata dintr-o poveste cat se poate de reala si nu ne-am putut abtine sa n-o cantam mai repede. Cantecul s-a scris de la sine dupa o discutie pe care am avut-o cu cineva, la telefon, noaptea si, desi aproape ca atipeam de somn, nu puteam sa inchidem si vorbeam cu ochii aproape inchisi, iar a doua zi nu mai stiam exact ce ne-am spus:) Este un cantec pentru toti aceia carora li se spune sa se trezeasca din niste emotii frumoase, sa fie cu picioarele pe pamant, dar stim ca noi toti suntem, pana la urma, niste visatori.", spune Cornel Ilie, liderul trupei.

Videoclipul a fost filmat la Los Angeles de catre Edward Aninaru (cunoscut in toata lumea pentru fotografiile sale cu Inna sau Madalina Ghenea, si pentru videoclipurile unor piese INNA sau Antonia) si are doi protagonisti inediti: golden retrieverii Benelli si Maverick, caini antrenati pentru aparitiile in filme, dar si pentru a lucra alaturi de copiii cu autism.

Dincolo de experienta personala care a inspirat melodia, baietii de la VUNK spun inca de la primele cadre care este mesajul lor cu acest nou cantec: "Dragostea e oarba, o spun oamenii. Dragostea e muta, ne-o arata animalele. Arata ca iubesti fara sa spui niciun cuvant"

Nu uitati ca Vunk canta maine, 11 aprilie, in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Alaturi de ei, pe scena vor urca si Ioana Anuta (X Factor, Te Cunosc de Undeva) si Razvan Krem Alexe. Bilete gasiti online pe www.iabilet.ro.

Poze cu Vunk