BestMusic.ro » Vunk » #numaila2 - concertul VUNK din Hard Rock Café este sold out!

#numaila2 - concertul VUNK din Hard Rock Café este sold out!


Cu o saptamina inainte de spectacol, primul mare concert al trupei VUNK in Bucuresti in 2014 – #numaila2 la Hard Rock Caf - este sold out, vinzarea de bilete depasind cu mult asteptarile baietilor.

Cum anul acesta VUNK a anuntat ca va sustine doar trei concerte in Bucuresti – in martie la Hard Rock Caf, in mai in gradina Promenada Mall si traditionalul concert de la Sala Polivalenta din octombrie, era de asteptat sa fie o cerere mare de bilete, asa ca show-ul a fost conceput astfel incit sa fie transformat intregul interior Hard Rock Caf pentru a fi cit mai mult spatiu. Chiar si asa, capacitatea Hard Rock Caf nu a facut fata cererilor publicului.

2014 pare sa fie anul sold out pentru VUNK pentru ca toate concertele pe care le-au tinut in tara in primele doua luni s-au desfasurat cu casa inchisa, ba chiar in unele situatii au fost doua concerte in seri consecutive pentru a –i multumi pe cei care solicitau bilete.

"Ne-am propus ca in 2014 sa facem cat mai multe concerte speciale si concertul din Hard Rock Cafe este primul dintre ele. Este o mare bucurie reactia rapida a fanilor, dar ne si pare rau de cei care vor sa vina la concert si nu mai gasesc bilete. Incercam sa ii multumim si pe ei, ne gandim la o solutie.

Si mai bine imi pare ca, in general, se intampla sa fie din ce in ce mai multe spectacole sold-out in Romania si asta ajuta foarte mult piata noastra muzicala", spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk

Pe 6 martie la Hard Rock caf cu #numaila2, VUNK promite unul dintre show-urile lor inovative in care muzica va fi mixata cu tehnologia de ultima ora intr-un cadru plin de emotie,dar si o serie de invitati speciali care vor aduce un plus de culoare spectacolului.
Mai multe stiri despre: concerte sold out  concerte 2014 
Publicat pe 27 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram