BestMusic.ro » Vunk » Cornel Ilie (Vunk): multe linii melodice dance sunt foarte libidinoase

Cornel Ilie (Vunk): multe linii melodice dance sunt foarte libidinoase


Trupa Vunk se pregateste de marele concert de lansare a albumului "Nu scapa nimeni", ce va avea loc pe 14 noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Inainte de asta, am stat putin de vorba cu solistul Cornel Ilie despre surprizele pregatite la eveniment, premiul Best Romanian Act, dar si despre succesul pieselor Vunk in era muzicii popcorn.

Pentru evenimentul de lansare, Vunk au pregatit spectatorilor o serie de duete, unele incluse si pe album, iar altele "inventate". Cornel Ilie ne-a dezvaluit ca pe langa Antonia, Andra si Monica Anghel, impreuna cu care au inregistrat cateva piese pentru "Nu scapa nimeni", pe scena de la Polivalenta vor mai urca Smiley, dar si solistul unei cunoscute trupe de rock din America. Desi nu a mentionat in interviu, este vorba de Eric Martin, solistul legendarei trupe americane Mr. Big.

Urmareste interviul mai jos pentru a afla chiar de la Cornel ce surprize va rezerva concertul de lansare, dar si cum a reusit Vunk sa ia premii peste premii "Pleaca", cu o piesa pop-rock in limba romana, in perioada in care radiourile abundau de piese cu linii melodice "foarte libidinoase".

Pretul biletelor pentru concertul Vunk de la Sala Polivalenta incepe de la 30 ron si ajunge pana la 150 ron. Organizatorii au pus in vanzare si bilete la un pret special pentru elevi si studenti de doar 25 ron in zona Gazon B. De asemenea, doritorii pot achizitiona un pachet VIP ce include acces in backstage, catering dar si un CD cu noul album al trupei, intitulat "Nu scapa nimeni".

Biletele sunt disponibile, in exclusivitate pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Interviu Cornel Ilie (Vunk)

Mai multe stiri despre: interviuri  lansari albume  concerte 2012  albume 2012 
Publicat pe 22 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram