BestMusic.ro » Vunk » Maine, 7 octombrie, intr-Un Nou Univers - cel mai mare eveniment multimedia al anului - trupa VUNK va lansa noul album "Hituri si mituri” 

Maine, 7 octombrie, intr-Un Nou Univers - cel mai mare eveniment multimedia al anului - trupa VUNK va lansa noul album "Hituri si mituri” 

Maine, 7 octombrie, intr-Un Nou Univers - cel mai mare eveniment multimedia al anului - trupa VUNK va lansa noul album "Hituri si mituri” 

Cu multe emotii, nopti nedormite, repetitii si multe pregatiri – astfel asteapta membrii trupei Vunk ziua de miercuri, 7 octombrie, cand prin spectacolul de la Sala Polivalenta, cel mai mare eveniment multimedia al anului, vor marca punctul zero al aparitiei Unui Nou Univers si in cadrul caruia vor lansa si noul lor album, "Hituri si mituri”.

"Este ziua cea mai importanta din fiecare an, din punct de vedere artistic. Este Revelionul, Craciunul, Pastele si toate cad pe 7 octombrie. Este al 4-lea an de Sala Polivalenta. In invatamant, asta inseamna ca terminam un ciclu si trebuie dat un examen de absolvire. Cum este bacalaureatul, masterul, examenul de diploma. Doar ca mai frumos. Intrebarea care nu ma lasa sa dorm de cateva nopti si ma trezesc dupa doar 4-5 ore de somn este - vom putea sa facem un spectacol mai bun ca anii trecuti, am invatat sa fim si mai buni, am invatat din greselile vazute sau nevazute de public, reusim sa facem cele trei inovatii tehnologice pe care ni le-am pus in cap? Am emotii. Avem emotii. Detinem emotii mari si le crestem sa le eliberam in seara de miercuri”, spune Cornel Ilie.

Doua tone de leduri, ecrane uriase, noi "planete” pe care spectatorii le vor putea atinge cu mainile si liderul trupei Vunk care va plana deasupra publicului la propriu si va demonstra ca intr-UN NOU UNIVERS puterea visului este mai mare decat cea a gravitatiei sunt cateva dintre elementele spectaculoase ale show-ului pus in scena de VUNK pe 7 octombrie.

11 pictori cu varste intre 12 si 16 ani, elevi ai scolii de pictura de la Galeria Basil, au ajutat la construirea "planetelor” care definesc universul Vunk. Inspirati de tema spectacolului "Un Nou Univers” si de motto-ul concertului "E timpul sa te intorci. La tine”, micii artisti au pictat sferele uriase care vor cobori printre toti cei prezenti la show-ul Vunk si vor face astfel o promisiune in fata universului si a celor 5000 de spectatori ca nu vor abandona niciodata drumul care le este cel mai drag: pictura.

Scenografia digitala interactiva care va permite fiecarui spectator sa schimbe show-ul dupa propriul sau instinct, dar si filmarea 360 de grade vor redefini termenul de concert, "ii va da o noua insemnatate, o noua asteptare”, spune Cornel Ilie. "Sunt cel putin trei inovatii tehnologice pe care le experimentam la spectacolul din 7 octombrie. Doua dintre ele ar putea fi o piatra de hotar in viitorul spectacolelor din Romania”, explica liderul trupei Vunk.

In deschiderea primului concert rock din Romania pus in scena sub forma unui eveniment multimedia vor canta Robin and the Backstabbers care au promis ca vor face brazii si apa dintr-Un Nou Univers pe care-l vor construi cei din trupa VUNKimpreuna cu cei 5000 de spectatori prezenti la Sala Polivalenta.

Biletele la concertul Vunk "Un nou univers”, de pe 7 octombrie, de la Sala Palatului, se pot gasi in reeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange i Vodafone, in oficiile Potei Romane, la terminalele de plata Zebra Pay din intreaga ara i online pe www.iabilet.ro.
Mai multe stiri despre: sala polivalenta  concerte 2015 
Publicat pe 06 Octombrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram