BestMusic.ro » Vunk » Lansarea DVD-ului Vunk la Inaltime: o seara reusita alaturi de prieteni (galerie foto)

Lansarea DVD-ului Vunk la Inaltime: o seara reusita alaturi de prieteni (galerie foto)

Lansarea DVD-ului Vunk la Inaltime: o seara reusita alaturi de prieteni (galerie foto)

Intr-un cadru restrans, o multime de vedete si numerosi ziaristi au luat parte la evenimentul de lansare al dvd-ului "Vunk la inaltime”, primul material de acest gen din cariera trupei.

Dupa o scurta intalnire cu fanii, in cadrul unei sesiuni de autografe, baietii de la Vunk si-au intampinat invitatii, printre care s-au numarat: Monica Barladeanu, Andreea Marin Banica, Raluca Moianu, Cabral, Dana Savuica, George Stanca, Gabriel Cotabita, Nelu Ploiesteanu si Zoli Toth si Mariu Manole.

La orele 20:30 toti invitatii, impreuna cu jurnalistii si fanii au fost invitati in cea mai mare sala de cinema din Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City).

Special pentru seara lansarii, a fost pregatit un montaj de aproximativ 20 de minute, atat cu parti din noul dvd "Vunk la inaltime”, cat si cu interviuri si momente bonus. Pe tot parcursul vizionarii toti cei aflati in sala au ras cu lacrimi iar la final au aplaudat, in momentul in care Cornel a prezentat intreaga echipa ce a stat in spatele proiectului "Vunk la inaltime”.

Evenimentul a continuat cu un cocktail in care, atat dvd-ul cat si munca trupei a fost apreciata si laudata de toti cei prezenti la lansare.

Making Of DVD Vunk La Inaltime

Mai multe stiri despre: lansari dvduri 
Publicat pe 02 Aprilie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu