BestMusic.ro » Vunk »   Trupa Vunk & Lidia Buble lanseaza varianta acustica a piesei “Vino, Du-te”  

  Trupa Vunk & Lidia Buble lanseaza varianta acustica a piesei “Vino, Du-te”  


Colaborarea care a facut furori toamna anului trecut, dintre trupa Vunk si Lidia Buble, revine intr-o varianta acustica, in care vocile artistilor se impletesc armonios si sunt in prim-plan, cu doar cateva instrumente pe fundal

Piesa trupei Vunk si a Lidiei Buble, "Vino, du-te”, s-a bucurat de un succes fulminant, fiind single-ul care si-a facut loc in playlist-ul radiourilor chiar inainte de lansare, iar la 5 luni de la primul play o regasim in continuare in top 10 al radiourilor romanesti. Fanii au indragit piesa inca de la prima ascultare si au propulsat-o in topurile platformelor de streaming si in trending-ul de pe YouTube, videoclipul piesei avand in acest moment 10 milioane de vizualizari.

Noua varianta a piesei face parte de pe albumul acustic "Numai la doi - Live din sufragerie” ce se va lansa pe data de 24 Februarie, ca un cadou de Dragobete. Albumul cuprinde in intregime piese acustice deja lansate, dar si piese noi, in prima auditie.

Videoclipul piesei acustice este sub forma unui making of al videoclipului oficial, unde puteti vedea cum au decurs filmarile alaturi de regizorul San.
Publicat pe 12 Februarie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram