BestMusic.ro » Vunk »   Vunk alaturi de Ioana Ignat au lansat single-ul "Ultimul Anunt"  

  Vunk alaturi de Ioana Ignat au lansat single-ul "Ultimul Anunt"  


Ramai aici, pana la sfarsit, pana la ultimul anunt, pentru ca VUNK si Ioana Ignat ne-au pregatit o colaborare pe care o vei savura cap-coada fara a pune pauza, ci mai degraba dandu-i replay.

Cat de mult esti dispus/a sa ramai langa persoana pe care o iubesti, mai ales in momentul in care aceasta renunta la iubirea voastra? Care poate fi "Ultimul anunt”, vestea care schimba lucrurile si te da peste cap complet?

Piesa "Ultimul anunt” vorbeste despre motivatie, iubire, chiar si despre compromisuri sau a ramane langa persoana iubita indiferent de pragurile si greutatile pe care le intampinati. Mai presus de atat, "Ultimul anunt” relateaza cu exactitate starile interioare, durerea provocata de acel ultim anunt, frica in fata unui viitor fara persoana iubita, dar si constientizarea acestei situatii... chinuitoare.

Melodia este compusa de catre Cornel Ilie si Gabriel Maga, membrii trupei VUNK. Videoclipul este regizat de catre SAN, pe un concept si scenariu realizate de catre Cornel Ilie.
Publicat pe 19 Aprilie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram