BestMusic.ro » Vunk » Vunk - Doar o iarna de-adio (videoclip nou)

Vunk - Doar o iarna de-adio (videoclip nou)

Vunk - Doar o iarna de-adio (videoclip nou)

Baietii de la Vunk si-au intrebat fanii de pe Facebook de cine le este cel mai tare dor, iar 15 dintre fanii lor apar in cel mai nou videoclip al trupei, "Doar o iarna de-adio", o versiune tematica a single-ului "Doar o noapte de adio".

Pe Vunk ii veti putea vedea live pe 6 martie la Hard Rock Cafe, intr-o reeditare a concertului #asasishow de la Sala Polivalenta: un concert extraordinar plin de lumina, hituri, flori, fete si cantareti.

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 49 de lei cu loc in picioare (pana pe 17 ianuarie) respectiv 60 de lei dupa 17 ianuarie si 80 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori). Dupa cum bine ati observat, nu vom avea locuri la masa in fata scenei fiind disponibile doar locuri in picioare, asa cum se cade, dealtfel, la un concert VUNK.

Vunk - Doar o iarna de-adio (videoclip)
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2013  muzica 2013  muzica decembrie 2013 
Publicat pe 19 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram