BestMusic.ro » Vunk »  Vunk la Hard Rock Cafe: Categoria Acces General este SOLD OUT!

 Vunk la Hard Rock Cafe: Categoria Acces General este SOLD OUT!


Marti, pe 19 decembrie de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show din #UniversulVUNK intitulat O lume Ne-buna !

Cu cateva zile inainte de concert categoria Acces General cu loc la masa in sala este SOLD OUT! In acest moment au ramas disponibile doar bilete fara loc, la pretul de 49 lei.

"Poate ca nu esti cel mai bun. Sau poate ca nu esti bun la toate. Desi lumea iti cere asta, sa fii mereu mai bun decat altii. Nu-i nimic.

Poate nu esti fericit. Poate nici n-ai fost, vreodata. Sau prea putin. Nu-i nimic.

Poate ca te simti vinovat fata de cei din jurul tau. i nici macar nu stii de ce sau pentru ce. Nu-i nImic.

Nu esti singur. i noi suntem la fel. Suntem ne-buni.

i am descoperit o lume: O lume Ne-buna. Lumea celor care stim ca suntem buni asa cum suntem, cu defecte, cu esecuri, cu dezamagiri, cu singuratati.

Dar noi, toti astia, suntem ce inseamna, cu adevarat un moment de fericire, libertatea de a alege, de gandire, linistea unei clipe, emotia unei sperante si prietenia unui om.

Despre toate astea iti cantam si-ti vorbim pe 19 decembrie, la Hard Rock Cafe.

"O lume Ne-buna", ca si 'Orasul Minunilor", face parte din #UniversulVUNK si exista datorita tie.

VUNK,

Iubeste lumea."

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Mai multe stiri despre: concerte hard rock cafe  concerte 2017 
Publicat pe 11 Decembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram