BestMusic.ro » Vunk »   Vunk lanseaza "Domnul Portocaliu"

  Vunk lanseaza "Domnul Portocaliu"


Trupa VUNK continua povestea "Domnului Portocaliu” in 2020, de aceasta data, cu lansarea single-ului cu acelasi nume, insotit si de videoclipul oficial. Este poezia vizuala pe care o identifici in toata paleta de culori.

Single-ul "Domnul Portocaliu" este extras de pe albumul "Domnul Portocaliu si Masina Timpului" si poate fi ascultat mai jos.

Povestea de iubire este una atipica, pentru ca personajul feminin nu il cunoaste pe "Domnul Portocaliu”, insa ii aude vorbele si declaratiile de dragoste, cu ajutorul unei melodii care ramane intiparita in minte, unde notele muzicale construiesc finalul fericit si se lasa descoperite pe... Shazam. Altfel, dorinta "Domnului Portocaliu” este ca iubita sa impartaseasca acceasi culoare a iubirii, pentru fi recunoscuta dintr-o mie de povesti.

Videoclipul este realizat in inima Bucurestiului, fiind regizat de catre Cornel Ilie, tot el fiind cel care a realizat scenariul. Elementele principale ale videoclipului sunt dansul step, o actiune inedita in videoclipurile muzicale romanesti, si calitatile de dansatori ale actorilor Adrian Nour si Dana Paraschiv.

"Mi-am dorit sa scriu scenariul si sa regizez clipul pentru "Domnul Portocaliu”, din dorinta de a spune o poveste de dragoste in maniera vizuala a filmelor musical. Arta musicalului, arta dansului step, mi se par sub-apreciate si sub-expuse publicului roman si de-asta acest clip este un foarte scurt si timid omagiu adus acestor arte.

Povestea este cea a doi oameni care pot fi considerati ciudati de catre cei din jur, pentru ca nu se conformeaza societatii, dar atunci cand se intalnesc sunt perfecti impreuna.

Este o poveste despre fiecare dintre noi, de fapt. Fiecare dintre noi am trecut prin momente in care sa simtim ca nu suntem intelesi sau acceptati de catre cei din jur si sa apara in viata noastra un om care sa ne iubeasca asa cum suntem, nu cum ar trebui sa fim”, a declarat Cornel Ilie.
Publicat pe 24 Iunie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram