BestMusic.ro » Vunk » VUNK: Asculta fragmente din noul album 'NU SCAPA NIMENI (fara emotii)' (audio)

VUNK: Asculta fragmente din noul album 'NU SCAPA NIMENI (fara emotii)' (audio)


Baietii de la Vunk au intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru marele concert de lansare a albumului 'NU SCAPA NIMENI (fara emotii)', iar astazi ne ofera un preview de 10 minute al materialului, pe care il puteti asculta mai jos.

'NU SCAPA NIMENI (fara emotii)' va cuprinde 10 piese, dintre care trei va sunt deja cunoscute: "Scapa-ma de ea" a fost lansata deja ca single, iar "Pierderea Lor" si "Fiecare" au fost cantate live in Garajul Europa FM.

Daca pana acum stiam ca pe album vor exista colaborari cu Andra, Monica Anghel si Alexandra Usurelu, iata ca avem acum si tracklist-ul oficial:

1. Gata
2. Pierderea Lor (asculta)
3. La nebunie
4. Scapa-ma de ea (asculta)
5. Fiecare (fiecare)
6. Numai la doi (cu Andra)
7. Noptile trec (cu Alexandra Usurelu)
8. In picioare, toata tara (cu Laura Petrescu)
9. Cel mai bun si cel mai rau
10. Ploaie fara nori (cu Monica Anghel)

Ce ne-a atras atentia? Balada "La nebunie", duetele de pe album, care sigur vor fi promovate ca single-uri, dintre care am retinut cel mai bine refrenul colaborarii cu Andra, "Noi impartim iubirea numai la doi" care ne aduce aminte, inevitabil, de cum dragostea lui Alex Velea se facea vara asta in minim doi.

Albumul va aparea pe 9 noiembrie cu Gazeta Sporturilor, iar lansarea oficiala are loc pe 14 noiembrie, intr-o miercuri spre joi, la Sala Polivalenta.

Pe langa piese de pe noul album, recitalul de aproape doua ore va include si hiturile lansate in cei 13 ani de cariera: "Pleaca", "1000", "Balada pentru o minune", "Regele Soselelor", "Artificii pe tavan", "Langa inima mea vine inima ta", "Prajitura cu jeleu", "O ultima dorinta", "Vreau o tara ca afara", "Iubrire cu imprumut" etc.

Recent, Cornel Ilie, solistul trupei, a stat de vorba cu noi despre concertul de lansare si surprizele pregatite. Urmareste materialul aici.

Care ti se pare cea mai interesanta piesa de pe album? Mergi la lansare?
Mai multe stiri despre: albume 2012 
Publicat pe 06 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram