BestMusic.ro » Vunk »   VUNK si Lidia Buble lanseaza videoclipul piesei „Vino, Du-te”

  VUNK si Lidia Buble lanseaza videoclipul piesei „Vino, Du-te”

  VUNK si Lidia Buble lanseaza videoclipul piesei „Vino, Du-te”

La fix o saptamana de cand au lansat colaborarea "Vino, du-te”, VUNK si Lidia Buble ne prezinta videoclipul piesei ce deja a cucerit topurile de specialitate; fiind inca din prima zi cea mai descarcata piesa din Romania, dar si una dintre cele mai cautate melodii.

"Vino, du-te” este un cantec compus in perioada starii de urgenta, de catre Cornel Ilie, solistul formatiei si produs impreuna cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Pe acorduri de vals, versurile cantecului vorbesc despre acele momente de incertitudine si inconsecventa din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

Piesa a debutat si in topul Spotify 50 Romania, unde a ajuns pe locul 12, sau in topul Apple Music, pe pozitia 46, iar parcursul single-ului "Vino, du-te” continua in topurile muzicale. In plus, si in topul platformei Deezer, piesa ocupa primul loc.

"Asa cum foarte multa lume se regaseste in cuvintele simple din cantecul nostru, la fel am vrut sa transmitem si cu povestea si imaginea clipului. Sa vada fiecare dintre cei ce se uita la acest clip propria relatie, cu cele mai firesti reactii, intamplari, gesturi. Si cele frumoase, si cele necontrolate. Si cele de admiratie, si cele de ignorare. Este un clip extrem de puternic ca mesaj, e o oglinda in care o lume intreaga se regaseste in cele doua personaje din poveste”, a declarat Cornel Ilie.

"Ma bucur foarte mult ca aceasta piesa a intrat in inimile voastre, am fost nerabdatoare sa pot impartasi cu voi acest clip ce descrie in imagini acel joc intens al emotiilor in care ne aflam cu totii la un moment dat. Multumesc intregii echipe si va multumesc voua, celor ce iubiti si traiti muzica! "

O coproductie MediaPro Music & Cat Music, videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul unei zile, in interiorul unei case, si este regizat de catre SAN, aducandu-i in rolurile principale pe Cornel Ilie si Lidia Buble.
Publicat pe 01 Octombrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu