BestMusic.ro » Vunk »   VUNK si Lidia Buble prezinta colaborarea toamnei, piesa "Vino, Du-te"

  VUNK si Lidia Buble prezinta colaborarea toamnei, piesa "Vino, Du-te"

  VUNK si Lidia Buble prezinta colaborarea toamnei, piesa "Vino, Du-te"

VUNK incepe toamna in forta, cu o piesa noua in colaborare cu Lidia Buble. "Vino, Du-te” este un cantec compus in perioada starii de urgenta, de catre Cornel Ilie, solistul formatiei si produs impreuna cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK.

Pe acorduri de vals, versurile cantecului vorbesc despre acele momente de incertitudine si inconsecventa din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

"Cantecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, in orice cuplu, in care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gandeste, alta face, una planuiesc impreuna si alta se intampla. Acest moment real, aceasta emotie plina de tensiune si de emotie, aceasta nesiguranta in celalalt, toate acestea au nascut piesa asta, scrisa intr-o zi de martie, in carantina.Cu Lidia am vorbit de multa vreme sa colaboram, iar acum ne-am intalnit la momentul potrivit, in cantecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie.

"Aceasta piesa este despre nehotararea ce se instaleaza in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait, dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino... Du-te, lasa-ma si nu ma lasa... Un joc intens al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o piesa cu Vunk si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune”, a declarat Lidia Buble.

O coproductie MediaPro Music & Cat Music, piesa "Vino, du-te" poate fi ascultata pe toate platformele de streaming si va beneficia, in curand, de un videoclip oficial.
Publicat pe 25 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu