BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » 3ZILE. A Friendly Music Festival a fost anulat

3ZILE. A Friendly Music Festival a fost anulat


Evenimentul ce urma sa aiba loc in perioada 2-4 iunie la Club Quantic, se anuleza.

"Regretam faptul ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si ne cerem scuze fata de toate persoanele implicate in acest eveniment: parteneri, public, formatii, echipa Quantic Club.” declara Dark Side Entertainment.

Persoanele care au achizitionat bilete/abonamente pentru 3ZILE. A Friendly Music Festival isi pot recupera contravaloarea acestora pana pe 2 iunie, in functie de platforma de ticketing prin intermediul careia s-a efectuat tranzactia, dupa cum urmeaza:

Pentru comenzile online achitate prin alte metode de plata veti fi contactat printr-un email de la office@eventbook.ro pentru solicitarea unui cont bancar in care sa se efectueze transferul. Returnarea banilor de catre Eventbook pentru aceste tranzactii se va face in termen de maximum 5 zile lucratoare de la furnizarea datelor solicitate.

iaBilet – Modalitatea de rambursare a contravalorii biletelor se va face in functie de modalitatea de plata prin care s-au achizitionat biletele, in urma solicitarii scrise trimise pe adresa: contact@iabilet.ro:

- daca biletele au fost achizitionate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala;

- daca biletele au fost achizitionate cu plata prin Vodafone sau Orange rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor va fi returnata din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare;

- daca biletele au fost achizitionate cu plata ramburs (livrare prin curier), de la unul dintre punctele fizice (lista aici: https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) sau de la alti parteneri ai IABILET, rambursarea se va face intr-un cont bancar in lei (titular de cont fiind persoana fizica) comunicat pe adresa: contact@iabilet.ro sau prin mandat postal la adresa de domiciliu a persoanei pe numele careia s-a efectuat comanda.
Publicat pe 03 Mai 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram