BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » 4 zile si 4 nopti de muzica buna si relaxare la malul Marii Negre

4 zile si 4 nopti de muzica buna si relaxare la malul Marii Negre


Mai sunt doar cateva zile pana la cel mai mare festival international cu muzica necomerciala din Europa de Est, Dakini Festival. Desfasurat timp de 4 zile si 4 nopti pe plaja de la Tuzla, amenajata special pentru acest eveniment, Dakini va fi un festival eco, diversificat si memorabil.

Astfel, in perioada 29 iunie - 3 iulie 2017, peste 100 de Dj vin din intreaga lume sa mixeze pe cele 3 scene amenajate pe plaja, satisfacand toate gusturile celor catorva zeci de mii de amatori de festivaluri de gen.

De asemenea, in perimetrul celor 15 hectare de plaja vor avea loc workshopuri de dezvoltare personala, ateliere de pictura, un show aviatic spectaculos oferit de aeroportul Tuzla, cursuri de yoga oferite de maestri indieni, tibetani si peruani.

Cele 3 scene vor fi, cu siguranta, unul dintre principalele puncte de atractie ale festivalului.

Scena Chill-out (Akasha) aduna laolalta peste 50 de artisti din 17 tari ale lumii, intre care Desert Dwellers (SUA), Solar Fields (Suedia) si Gaudi (UK), care vor mixa, timp de 4 zile si 4 nopti fara oprire.

Scena micro stage (Atlantis) ne propune nume precum Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac etc.

Scena psytrance (Ishtar) ni-i aduce pe Astrix, Loud, Liquid Soul, Avalon etc.

Line-up-ul complet aici: http://dakinifestival.com/line-up/

Veniti de pe toate continentele, artistii vor avea parte de un drum sigur si placut cu automobile puse la dispozitie de partenerul festivalului, Bavaria Mobility, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul solutiilor de mobilitate premium. Aflati pentru prima data in Romania, cu ocazia primei editii a festivalului Dakini, cei peste 100 de Dj si maestri internationali se vor bucura negresit de ospitalitatea romaneasca, de atmosfera inedita de festival international la malul Marii Negre si de confortul oferit de partenerul festivalului prin programul BMW VIP Shuttle.

Prin urmare Dakini Festival, aflat la cea dintai editie, poate fi o oaza de relaxare si distractie, o evadare din rutina urbana, o experienta de pus in rama alaturi de cele mai frumoase amintiri de vacanta.

Biletul costa 355 lei pentru toate cele 4 zile si 4 nopti de distractie si poate fi achizitionat de aici: http://dakinifestival.com/tickets/ .

In momentul de fata este disponibila oferta: 3 bilete + 1 gratis.

Facebook Page: https://goo.gl/MFVGDn

Facebook Event: https://goo.gl/YUB9lL

Website: https://dakinifestival.com
Publicat pe 15 Iunie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram