BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » Everybody Hurts, cel mai bine vandut single caritabil al secolului

Everybody Hurts, cel mai bine vandut single caritabil al secolului


Coverul dupa celebra piesa R.E.M., Everybody Hurts, inregistrat special pentru Haiti, este pe cale sa devina cel mai bine vandut single caritabil din UK, din ultimii 100 de ani, anunta bbc.co.uk.

In primele doua zile de la lansare, piesa a fost vanduta in 210.000 exemplare si daca vanzarile continua in acest ritm, Everybody Hurts ar putea ajunge si cel mai bine vandut single din 2000 incoace.

Toate castigurile, inclusiv cele care revin trupei R.E.M., vor fi donate Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Haiti si campaniei Helping Haiti, initiate de tabloidul britanic The Sun.

Potrivit celui mai recent bilant, numarul mortilor in cutremurul de pe 12 ianuarie din Haiti se ridica la 230.000.

La inceputul acestei saptamani a fost lansat si videoclipul piesei Everybody Hurts. Acesta contine imagini din studioul in care artistii au inregistat piesa, intercalate cu imagini dureroase de dupa dezastru.

21 de artisti canta coverul Everybody Hurts: Leona Lewis, Rod Stewart, Mariah Carey, Cheryl Cole, Mika, Michael Buble, Joe McElderry, Miley Cyrus si James Blunt.

Various Artists - Everybody Hurts videoclip pe www.playmymusic.ro
Mai multe stiri despre: cover  haiti  everybody hurts  single caritabil 
Publicat pe 10 Februarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram