BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » Fabrica de PR comunica Global

Fabrica de PR comunica Global


Fabrica de PR va comunica cea mai mare platforma de artisti si influenceri de pe piata din Romania, dar si din Europa Centrala si de Est, Global. Cu peste 70 de artisti, producatori muzicali si online influencers, Global este in acest moment cel mai important jucator de pe piata de entertainment, cumuland servicii de records label, talent management, booking & events, publishing, productie si organizare de evenimente, influencers management.

Dupa succesul uluitor inregistrat de INNA, cel mai cunoscut artist roman pe plan international, care in acest moment are 12 milioane de fani pe Facebook, 3 milioane de subscriberi pe Youtube, aproape 2 milioane de followersi pe Instagram si un total de aproape 2 miliarde de vizualizari pe Youtube, Global a dezvoltat sub umbrela sa cei mai de succes artisti si influenceri ai momentului, printre care: Antonia, Carla’s Dreams, Delia, The Motans, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Laura Giurcanu, BRomania, Gina Pistol, Like One, Mihai Bendeac, Selly, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, Ilie’s Vlogs etc. In mai putin de un an de zile, Global a devenit cea mai mare companie de online influencers din Europa Centrala si de Est.

In acest moment, Global este o platforma prezenta atat in zona de TV si radio, cat si in digital, outdoor, events si care insumeaza cifre greu de egalat:

34 milioane fani pe Facebook

13 milioane followersi pe Instagram

3,5 miliarde de view-uri pe Youtube

14 milioane subscriberi Youtube

1 miliard view-uri pe Facebook

Anamaria Hancu - Label Manager & PR Global Records: "Fabrica de PR se alatura misiunii Global de a promova entertainment de cea mai buna calitate, prin intermediul artistilor si influencerilor pe care ii reprezentam. Alina si Camelia sunt, cu siguranta, doua profesioniste in PR si suntem convinsi ca impreuna vom comunica local si global artisti si proiecte autentice romanesti si nu numai.”

Fabrica de PR este o agentie de comunicare dezvoltata de Camelia Cavadia si Alina

Sin, ambele cu o vasta experienta in PR de televiziune si star system.

Camelia Cavadia

A lucrat in ProTV din decembrie 1995, pana in mai 2014. S-a ocupat de promovarea tuturor programelor si vedetelor postului si a ocupat functia de PR Manager ProTV. Din 1 iulie 2014, pana in iulie 2017, a detinut aceeasi pozitie in cadrul televiziunii Antena 1.

In mai 2015, a publicat la editura Trei primul sau roman, "Vina”, desemnat "cel mai bun roman de debut” al anului 2015, la cea de-a XXIX-a editie a Festivalului International de la Chambry, Franta. In iunie 2016, Camelia Cavadia a publicat la aceeasi editura, Trei, cel de-al doilea roman al sau, "Mastile fricii”, lansat ulterior si in Anglia, la invitatia Grupului de voluntari "Romanians love books”.

Alina Sin

A intrat in televiziune in 2004, la postul public, unde a lucrat ca PR Executive pentru TVR Cultural. Din decembrie 2005 pana in mai 2014 a fost Senior PR Coordinator la Pro TV.

S-a ocupat de proiecte MediaPro Music in primul an, apoi de vedete si emisiuni Pro TV, precum MasterChef, Las Fierbinti, Happy Hour/La Maruta, Serviciul Roman de Comedie, Spitalul de dementa etc. Din 1 iulie 2014 pana in iulie 2017, a fost Senior PR la Antena 1, ocupandu-se de importante productii ale postului: Chefi la cutite, X Factor, Observator, Neatza cu Razvan si Dani etc.
Publicat pe 07 August 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram