BestMusic.ro » Various » Franny a lansat videoclipul piesei 'Doi Nebuni'

Franny a lansat videoclipul piesei 'Doi Nebuni'

Franny a lansat videoclipul piesei 'Doi Nebuni'

Cu sprijinul On Music, artista lanseaza primul single din cariera.

O poveste despre "Doi Nebuni" frumosi ce isi fac declaratiile de dragoste in felul lor aparte. Videoclipul este, de altfel, o parodiere a relatiei de cuplu, in care exagerarea vine tocmai ca sa intareasca legatura puternica a celor doi.

Un el si o ea "exagerat de buni", ce fac totul "ca la carte" demonstrand "ca se poate" sa aiba "acelasi univers" in dragoste.

Muzica si textul ii apartin artistei, ochestratia si productia muzicala fiind realizate in studiourile On Music, de catre Catalin Fantaneanu si Cristian Eberhard. Scenariul si videoclipul sunt semnate de Alex Toma.

Desi este la debut ca artist "solo", Franny are o activitate artistica bogata, avand o serie de colaborari cu artisti din zona underground, numeroase participari in spectacole live si emisiuni TV, premii si distinctii obtinute la diverse concursuri nationale si internationale.

Francesca Sarbu (Franny), este absolventa a Colegiului National de Arte "Dinu Lipatti" - Bucuresti si studenta la Universitatea Nationala de Muzica - Bucuresti. Este extrem de talentata, stapanind la perfectiune arta cantatului vocal, fiind si o pianista de exceptie, dar poate cel mai important lucru pentru cariera ei este faptul ca isi compune muzica singura fiind si propriul textier.

Intrebata ce ii place cel mai mult sa faca, artista a raspuns: "Sa scriu muzica pentru idolii mei, sa invat copiii sa cante, dar si sa iubeasca muzica". Am aflat ulterior ca este profesor de pian si canto la o scoala de muzica, copiii avand in ea un mentor adevarat. Ne-am gandit cand are timp pentru toate si i-am adresat intrebarea, raspunsul fiind prompt: "Cand iubesti ceea ce faci, ai timp pentru tot ceea ce iti propui sa realizezi".

Viitorul suna bine pentru Franny, dar si pentru actualii si viitorii ei fani. Piesa "Doi Nebuni" este in topul productiilor de gen si cu certitudine o sa va atraga atentia.


Publicat pe 11 August 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu