BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » Gratie si stralucire la Kings On Ice Olympic Gala alaturi de Annette Dytrt si Marie – Pierre Leray

Gratie si stralucire la Kings On Ice Olympic Gala alaturi de Annette Dytrt si Marie – Pierre Leray

Gratie si stralucire la Kings On Ice Olympic Gala alaturi de Annette Dytrt si Marie – Pierre Leray

In aceasta toamna, in cadrul Galei Olimpice Kings On Ice, patinatoarele Annette Dytrt si Marie - Pierre Leray vor duce gratia patinajului artistic la superlativ intr-un spectacol plin de stralucire ce va cuceri capitala pe data de 7 octombrie, la Sala Polivalenta.

Annette Dytrt s-a nascut pe 7 septembrie la Landshut, Germania, intr-o familie de cehi. Eleganta miscarilor sale si frumoasa nota personala pe care o ofera fiecarui spectacol au clasat-o de 5 ori pe cea mai inalta treapta a podiumului la Campionatul de Patinaj Artistic din Germania si o data la nationalele Cehiei. Plina de gratie, frumoasa patinatoare a obtinut rezultate foarte bune la campionatele europene si la mondiale. De-a lungul carierei, Dytrt a experimentat pentru scurt timp patinajul in pereche si a facut parte din distributia show-ului "Stars auf Eis", o versiune germana a spectacolului Dancing on Ice, alegand sa revina in competitii tot la probele individuale.

Tripla vice campioana a Frantei la patinaj artistic individual, Marie – Pierre Leray, se bucura de o cariera impresionanta. In portofoliul sau se regasesc titluri importante si la patinajul in pereche, aceasta fiind campioana si vice-campioana a Frantei alaturi de cei doi parteneri ai sai. Leray s-a facut remarcata la Trophe ric Bompard intr-un spectacol de exceptie in care a sfidat forta gravitationala prin cele mai gratioase elemente de gimnastica facute intr-un inel suspendat, imbinate cu numarul spectaculos de patinaj pe gheata.

Annette Dytrt si Marie – Pierre Leray vor straluci pe gheata celei mai spectaculoase editii a Galei Olimpice Kings On Ice intr-un show in care energia uimitoare a dansului pe gheata va fi combinata cu adrenalina si gratia elementelor de gimnastica. Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile online pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei. Biletele deja achizitionate pentru spectacolul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 5 aprilie 2014 raman valabile pentru data de 7 octombrie.
Mai multe stiri despre: spectacole  Kings On Ice  going out 
Publicat pe 23 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram