BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » KNIFE PARTY, confirmare noua pentru AWAKE! Plus programul festivalului si bilete de o zi!

KNIFE PARTY, confirmare noua pentru AWAKE! Plus programul festivalului si bilete de o zi!


Knife Party este cel mai nou nume care se alatura artistilor din prima editie AWAKE. Trupa va fi headlinerul primei zile de festival, alti peste 30 de artisti urmand sa urce pe scenele ce vor fi amenajate in parcul castelului Teleki in primul weekend din septembrie. Programul festivalului este disponibil incepand de astazi pe site-ul www.awakefestival.ro, si tot incepand de astazi, devin disponibile si bilete de o zi, la pretul de 75 de lei in presale.

Duo-ul australian de muzica electronica Knife Party se va afla la prima sa vizita in Romania, insa cei doi membri sunt deja familiarizati cu publicul din tara noastra, Rob Swire si Gareth McGrillen fiind totodata doi dintre componentii trupei Pendulum, headliner al editiei B'ESTFEST Summer Camp 2011. Cei doi s-au intalnit in 2002 si de atunci au inceput sa lucreze impreuna in diferite proiecte muzicale, ajungand intr-un final sa puna bazele trupei Pendulum. Knife Party a aparut ca proiect secundar, in 2012, dar succesul noii formule i-a determinat pe cei doi sa se concentreze tot mai mult pe viitorul acestei trupe. Knife Party a fost inclus in clasamentul celor mai buni 100 de DJ de catre DJ Magazine, colaborand de-a lungul timpului cu artisti precum Swedish House Mafia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS, Tom Staar sau Tom Morello. Rob Swire si Gareth McGrillen au lansat impreuna 5 EP-uri si un album, Abandon Ship (2014), care a ajuns pe pozitia a doua in US Dance Chart, duo-ul fiind tot mai des intalnit in line-up-urile festivalurilor de muzica.

Knife Party vor urca pe scena in prima zi a festivalului, in aceeasi zi cu Aeroplane, in timp ce sambata vor canta Subcarpati, Modestep si Mazde, urmand ca festivalul sa se incheie cu show-urile lui Tom Odell si Dirtyphonics.

Programul detaliat al celor doua scene principale este disponibil mai jos:

Festivalul AWAKE va avea loc in weekendul 1-3 septembrie, pe domeniul castelului Teleki din Gornesti. Detalii suplimentare despre prima editie sunt disponibile pe site si pe pagina oficiala de facebook, noi activitati precum si programul detaliat pe scene urmand a fi comunicat in perioada urmatoare.

Programul festivalului poate fi consultat aici.
Publicat pe 14 August 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram