BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » Polar (UK) concerteaza la Maximum Rock Festival 2017

Polar (UK) concerteaza la Maximum Rock Festival 2017


Timpul trece destul de repede, suntem deja in luna august, asa ca nu mai e foarte mult pana la cea de-a saptea editie Maximum Rock Festival, care va avea loc anul acesta in perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti!

Este vremea noilor confirmari, astfel ca POLAR (UK) este trupa care se alatura line-up-ului deja anuntat si va concerta in prima zi a festivalului alaturi de FOR THE WICKED, SODOM si HYPERSONIC!

Poze Poze pentru articole - maximum rock / polar

Inceputa initial ca formatie de post-hardcore, dar trecand treptat spre un sound melodic hardcore, asa cum declara chiar solistul Adam Woodford intr-un interviu, POLAR s-a format in anul 2009 in Guildford, orasul natal al membrilor trupei – Adam Woodford (voce), Fabian Lomas (chitara), Tom Green (chitara), Jonny Bowman (Bas) si Nick Jones (tobe).

Inca de la formarea sa, Polar a fost in cautarea unui public variat care sa inteleaga valorile in care acestia cred, astfel ca nu dupa mult timp, grupul si-a inceput etapa de maturizare prin conturarea unor influente venite din scena alternativ din toate colturile lumii.

Dupa patru materiale discografice lansate in perioada 2010-2014 ("This Polar Noise”, "Iron Lungs”, "Inspire Create Destroy” si "Shadowed by Vultures”), Polar lanseaza in 2016 albumul "No Cure No Saviour” prin intermediul casei de discuri Prosthetic Records, material ce intensifica melodicitatea si ritmul rapid si dur cu care Polar ne-a obisnuit prin muzica sa.

Funeral For A Friend, Being As An Ocean, This is Hell, Gallows, Trash Talk, Obey The Brave sunt doar cateva din trupele alaturi de care Polar a concertat de-a lungul timpului, urmand ca in perioada urmatoare sa imparta scena festivalurilor alaturi de Whitechapel, August Burns Red, First Blood, The Amity Affliction, Napoleon si multe alte nume cunoscute.

Nu uitati ca au fost puse in vanzare un numar limitat de bilete de o singura zi la urmatoarele preturi:

incepand din data de 12.07.2017 – 75 lei (300 buc.)

dupa epuizarea primului stoc – 90 lei (300 buc.)

Va rugam sa tineti seama de faptul ca biletul va fi scanat o singura data in una din zile (in functie de ziua aleasa), astfel ca orice incercare de a intra a doua oara cu el in incinta festivalului va fi pedepsita conform legii. Programul pe zile al formatiilor confirmate pana acum poate fi vazut mai jos.

In prezent, pretul unui abonament (ambele zile) este de 115 lei, urmand a fi schimbat curand in urmatoarea perioada, imediat dupa epuizarea acestui stoc.

Pana in acest moment, pentru editia de anul acesta a Maximum Rock Festival au fost confirmate:

Vineri (13 octombrie)

SODOM

POLAR

FOR THE WICKED

HYPERSONIC

Sambata (14 octombrie)

HAGGARD

MOONSORROW

SHADE EMPIRE

STAGE OF REALITY

NIGHTMARE

ANVISION

ANURYZM

VLAD IN TEARS

Nu uitati nici de Warm-up party-ul festivalului, si anume concertul WINTERSUN din data de 7 octombrie, in acelasi loc – Arenele Romane (Bucuresti).

Event: Wintersun / Arenele Romane, Bucuresti (MRF Warm-up Party)

Eveniment sustinut de Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, Jagermeister si Rock Fm

Sustinatori media: Rock House Events, Metal Hangar 18, Theintermission.ro, Definiterock.ro, Metalhead.ro, MetalForLife.ro, Let’s Rock Romania, Best-Event.ro, Teen Art Out Magazine, bestmusic.ro
Publicat pe 09 August 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram