BestMusic.ro » Muzica artisti celebri » Proiectul Vibe Drops x K-Brown & Annie debuteaza cu 'Cravin' for your love'

Proiectul Vibe Drops x K-Brown & Annie debuteaza cu 'Cravin' for your love'


"Cravin' for your love" este o piesa up-tempo cu beaturi tropicale care spune povestea a doi indragostiti si sentimentele pe care le impartasesc unul fata de celalalt.

Piesa reprezinta o colaborare internationala intre DJ-ul si producatorul roman Vibe Drops, americanul cu origini nigeriene K-Brown (cunoscut pentru colaborarea cu Dony la piesa "Only love") si britanica Annie (compozitoarea Palomei Faith si a lui Samuel L. Jackson).

Melodia este compusa de Vibe Drops, iar versurile sunt scrise de K-Brown, cand acesta se afla in vacanta in Nigeria. "Cravin' for your love" beneficiaza si de un videoclip filmat in Romania, Statele Unite si Marea Britanie, si este o piesa cu un vibe de vara foarte intens.

"Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa lucrez la aceasta piesa cu doi artisti internationali,fiecare dintre ei avand o alta origine.A fost o experienta foarte placuta si intensa. Vibe Drops reprezinta un rebranding la proiectul Dj Take. "Vibe Drops" este proiectul meu de suflet la care tin foarte mult,am dorit nespus de mult sa lansez acest proiect cu ani in urma dar abia acum am reusit. Imi pun foarte multa speranta si incredere in acest proiect, mai ales ca fiecare piesa va fi o experinta noua si va avea mereu alte trairi si stari. Viburile pieselor vor fi mereu diferite, nu imi doresc sa am un tipar standard, vreau ca de fiecare data sa ma autodepasesc si sa creez ceva frumos si placut", a declarat Vibe Drops.
Publicat pe 17 August 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram