» Muzica artisti celebri » Prophets of Rage au lansat o piesa noua, 'Radical Eyes'

Prophets of Rage au lansat o piesa noua, 'Radical Eyes'

Supergrupul american Prophets of Rage a lansat o piesa noua intitulata 'Radical Eyes'. "Radical Eyes" se va regasi pe primul album full length al grupului, "Prophets of Rage", ce urmeaza sa fie lansat in data de 15 septembrie via Fantasy Records.

"The Western world has created biased structures and stereotypes. Opposing viewpoints and movements are seen as radical rather than diversity about the song. 'Radical Eyes' is the lens everything is viewed through, any life movement in opposition is considered radicalized.", a marturisit Chuck D.

"Prophets Of Rage" tracklist:

01. Radical Eyes

02. Unfuck The World

03. Legalize Me

04. Living On The 110

05. The Counteroffensive

06. Hail To The Chief

07. Take Me Higher

08. Strength In Numbers

09. Fired A Shot

10. Who Owns Who

11. Hands Up

12. Smashit

Poze Poze pentru articole - Prophets Of Rage

Publicat pe 08 August 2017 de

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram